Filter

Importator direct de Masti Chirurgicale cu aviz ANM (Ministerul Sanatatii), conform cerintelor legale in vigoare. Suntem furnizor constant pentru multe companii mari din Romania.

Tipuri de masti

Mastile chirurgicale denumite si masti medicale sau masti faciale de uz medical sunt folosite de medici si personalul medical in spitale, au 3 straturi, 3 pliuri, fir metalic pentru etanseitate si elastic de fixare; eficienta filtrare PFE si BFE.

Masti faciale de unica folosinta de uz general sunt utilizate de majoritatea persoanelor in mediu de lucru de tip birou, in magazine, au, de asemenea, 3 straturi, 3 pliuri, fir metalic pentru o mai buna etanseitate si elastic de fixare, eficienta filtrare PFE si BFE.

In ce situatii este indicata purtarea mastii medicale si a mastii faciale de uz general

Masca medicala este folosita in timpul procedurilor chirurgicale din salile de operatii pentru a limita transmiterea agentilor infectiosi de la personalul medical la pacienti si, in anumite cazuri, vice-versa.

Mastile faciale de uz general au rolul de a izola caile respiratorii ale purtatorilor, rol de protectie a mediului de lucru fata de picaturile de saliva ale utilizatorilor, fata de praf, polen si alte particule mici.

Masti medicale tip IIR, avizate ANMDMR, BFE 99%

Mastile medicale chirurgicale sunt destinate in primul rand cadrelor medicale. Masca de protectie este un instrument utilizat pentru prevenirea transmiterii infectiilor si ne protejeaza impotriva virusurilor.

Mastile medicale sunt dispozitive medicale incadrate in doua clase diferite: clasa I, masti nesterile si clasa II, masti sterile. Mastile nesterile sunt de 3 tipuri: tip I, cu grad de filtrare bacterii (BFE) peste 95%, tipul II, cu BFE>98% si tipul IIR cu BFE>98% si rezistenta la stropire. Mastile chirurgicale pezenate pe site-ul nostru sunt masti clasa I, tip IIR, cel mai inalt standard pentru acest tip de masti. In plus, testele SGS realizate ne confirma un grad de filtrare bacterii de 99,8%.

Cum se pozitioneaza corect masca chirurgicala medicala  sau masca de protectie a fetei?

Pasul 1. Se identifica prima data partea de sus a mastii, respectiv cea cu zona intarita. Aceasta parte trebuie fixata pe nas.

Pasul 2. Se pozitioneaza masca de protectie in asa fel incat sa acopere nasul, gura si barbia. Masca se ajusteaza in functie de fizionomia fetei, se fixeaza cu ajutorul elasticelor laterale ce trebuie prinse dupa urechi.

Pasul 3. Se modeleaza tivul cu intaritura in asa fel incat acesta sa se muleze pe forma nasului.

Dupa utilizare, se arunca masca in spatii special destinate acestei categorii de deseuri.